Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

novice

 

MALI OGLASI

22.10.2020

SAVAPROJEKT d.d. išče strokovnega sodelavca (m/ž) za področje urbanizma in vodilnega inženirja (m/ž) za zahtevna dela arhitekturnega načrtovanja na področju urbanizma; delovno razmerje bo sklenjeno za nedoločen čas.

1. Strokovni sodelavec - pogoji:
• 6. ali 7. stopnja s področja arhitekture, krajinske arhitekture ali gradbeništva,
• projektiranje in delo z računalnikom,
• obvladovanje vsaj enega svetovnega jezika,
• organizacijske in pogajalske sposobnosti,
• vozniški izpit B kategorije.
Od kandidatov se pričakujejo naslednje kompetence: osnovno razumevanje področja urbanizma in investicij na splošno /prednost izkušnje na področju prostorskega načrtovanja/, poznavanje računalniških programov Word, Excel, Powerpoint, samoiniciativnost, motiviranost in zavzetost za delo in spoznavanje novih tehnologij, sposobnost vodenja projektnih timov, pripravljenost za dodatno interdisciplinarno usposabljanje in timsko delo.

2. Vodilni inženir - pogoji:
• univ. dipl. inž. arhitekture, krajinske arhitekture, gradbeništva (7. stopnja) ali mag. inž. arhitekture, krajinske arhitekture ali gradbeništva (7.stopnja)
• delovne izkušnje na področju prostorskega načrtovanja ali projektiranja,
• opravljen strokovni izpit pri ZAPS ali IZS ali možnost pridobitve licence
• obvladovanje vsaj enega svetovnega jezika,
• organizacijske in pogajalske sposobnosti,
• vozniški izpit B kategorije.
Od kandidatov se pričakujejo naslednje kompetence: izkušnje na področju prostorskega načrtovanja /prednost bodo imeli kandidati s pridobljeno licenco P "pooblaščen prostorski načrtovalec"/, dobra sposobnost pisnega izražanja v različnih funkcijskih jezikovnih zvrsteh (praktično-sporazumevalni , strokovni in upravni jezik), dobra usposobljenost za delo z računalnikom, poznavanje računalniškega programa za prostorsko načrtovanje GIS ter odlično poznavanje računalniških programov Word, Excel, Powerpoint, samostojnost pri izdelavi prostorskih aktov, samoiniciativnost, natančnost in zanesljivost, motiviranost in zavzetost za delo in spoznavanje novih tehnologij, sposobnost suverenega in argumentiranega predstavljanja projektov naročnikom, sposobnost vodenja projektnih timov, pripravljenost za dodatno interdisciplinarno usposabljanje in timsko delo.
Zaželeno je, da kandidat na razgovoru predstavi 1 referenčni projekt (tekstualni in grafični del prostorskega akta, pri katerem je sodeloval – Odlok, Uredba, Ureditvena situacija.

Kandidati lahko pošljejo prijave z dokazili pričakujemo na naslov: SAVAPROJEKT d.d., CKŽ 59, 8270 KRŠKO ali savaprojekt@savaprojekt.si do 23.11.2020. Za morebitna vprašanja delodajalca pokličite na 07/ 49 14 255.


16.10.2020

BOSON, trajnostno načrtovanje, d.o.o. razpisuje delovno mesto vodje projektov na področju krajinske arhitekture.
Izbrani kandidat bo zadolžen za samostojno vodenje in izvajanje projektov na področju krajinske arhitekture ter prostorskega načrtovanja in za sodelovanje na projektih z drugih področij.
Podjetje ponuja delo z interdisciplinarnim timom, razgibano delo z možnostjo pridobivanja novih znanj in izkušenj, možnost uresničevanja lastnih kreativnih idej.
Delovno razmerje se sklepa za polni delovni čas za nedoločen čas s poskusno dobo.
Kandidati morajo izpolnjevati naslednje pogoje:
- najmanj univerzitetno izobrazbo s področja krajinske arhitekture,
- najmanj tri leta delovnih izkušenj na področju krajinske arhitekture, prostorskega načrtovanja oz. urbanizma,
- pridobljena licenca ZAPS,
- dobra usposobljenost za delo z računalnikom,
- aktivno znanje slovenskega jezika, aktivno znanje angleškega jezika,
- vozniški izpit B kategorije,
- sposobnost vodenja manjših skupin,
- samostojnost, prilagodljivost, samoiniciativnost, natančnost in zanesljivost.
Prednost bodo imeli kandidati, ki imajo: izkušnje na področju priprave načrtov krajinske arhitekture, občinskih podrobnih prostorskih načrtov in izkušnje z vodenjem projektov.
Zainteresirani kandidati morajo posredovati prijavo z opisom izpolnjevanja pogojev in življenjepis (CV) na e-naslov: zaposlitev@boson.si.
Ustrezni kandidati bodo povabljeni na osebni razgovor.


18.8.2020

Protim Ržišnik Perc d.o.o. (www.protim.si) je neodvisno svetovalno projektantsko podjetje arhitektov in inženirjev, ki naročnike vodi skozi vse faze projekta, od prvih zasnov do končne izvedbe optimizacije obratovanja objekta. V Protim-ov tim vabi prostorskega načrtovalca (m/ž) z izkušnjami na področju prostorskega načrtovanja (izdelava občinskih podrobnih prostorskih načrtov - OPPN-jev, izdelava strokovnih podlag za OPPN, izdelava prostorskih preveritev, …) ter na področju izdelave projektnih dokumentacij za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja (DGD).
Pričakovana znanja, izkušnje in kompetence:
• univerzitetna izobrazba ustrezne smeri
• opravljen strokovni izpit za pooblaščenega prostorskega načrtovalca (PPN)
• vsaj 5 let delovnih izkušenj na področju prostorskega načrtovanja ter na področju izdelave projektne dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja
• računalniška znanja: znanje CAD programov, zaželeno tudi znanje Revit-a
• znanje angleškega jezika, zaželeno tudi nemškega jezika
• smisel za planiranje, organizacijo in timsko delo
• natančnost, doslednost
• vozniški izpit
Podjetje ponuja zanimive strokovne izzive, interdisciplinarno delo pri kompleksnih projektih v visoko strokovnem timu, znanju, izkušnjam in kompetencam primerno plačilo
Prijave z vašimi življenjepisi sprejemajo preko spletne strani na povezavi: https://www.rzisnik-perc.si/kariera.