Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Gradbeni zakon skozi postopek

19.04.2021


Vsebina seminarja oziroma delavnice zajema bistvene poudarke o vprašanjih, na katere lahko posameznik (investitor, pooblaščeni arhitekt ali pooblaščeni inženir) naleti v postopku izdaje gradbenega dovoljenja. Gre za vsebine, ki so na videz nepomembne, pa vendar lahko pomembno vplivajo na tek postopka, zlasti pa na njegovo trajanje.
Poleg tega bo zajeta vsebina, kako reševati primere, ko se pojavi vprašanje legalnosti obstoječega objekta. Del vsebine bo namenjen tudi problemom legalizacije objektov.
O vseh temah bo mogoče postaviti vprašanja že pred predavanjem (ob prijavi), kot tudi v razpravi ob koncu dogodka.

Predavala bosta Sonja Ristanović, univ. dipl. prav. in Slavko Gabrovšek, univ. dipl. inž. arh.

Predavanje bo potekalo preko spletne platforme Zoom ponedeljek, 19. 4. 2021, od 10.00 do 12.00.

program >>
prijave >>

Ob prijavi je potrebno plačati kotizacijo na transakcijski račun ZAPS: SI56 6100 0001 8357 306. Kotizacija znaša za člane ZAPS 30€ (z DDV), za člane IZS 60€ (z DDV) ter za nečlane 100€ (z DDV). Prosimo, da pri plačilu za namen napišete, za koga je bila kotizacija plačana, za sklic pa: 00 19042021. Potrdilo o plačilu pošljite na e-naslov: izobrazevanje@zaps.si. Račun vam bomo izstavili po izvedenem izobraževanju.

Skrajni rok za morebitno odpoved (po e-pošti: izobrazevanje@zaps.si) je sobota, 17. 4. 2021, tako za člane ZAPS, kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije.

Člani ZAPS za udeležbo na predavanju prejmejo 2 kreditni točki / Sklop A - Zakonodaja in standardi.

Število prijav je omejeno na 100 udeležencev.