Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Žal, odpade zaradi premalo prejetih prijav.

Jesen v Benetkah je tudi letos, kljub odsotnosti arhitekturnega bienala, za polje arhitekture zelo plodna in zanimiva! Do konca novembra na različnih lokacijah lagunskega mesta še traja nekaj izjemnih razstav in dogodkov, ki si jih je vsekakor vredno ogledati! Čeprav večina ni eksplicitno arhitekturna, pa se vse skozi širše likovno polje dotikajo tudi arhitekture in prostora.
Zato vas vabimo, da se nam v sredo, 18. novembra, pridružite na enodnevnem izletu v Serenissimo, kjer si boste lahko ogledali izbrane vsebine/razstave med to bogato bero.Več: Program


Fotografije (A.Ostan)

Odpeljali se bomo s Trga francoske revolucije v Ljubljani ob 6.00 uri, parkirišče pred Atlantisom v BTC (brezplačna garaža) ob 6.10 uri predviden prihod nazaj pa bo ob 23.30 uri.

V Benetke bomo vstopili z ladjico in sicer iz Punte Sabbioni, torej z vršička vzhodnega polotoka beneške lagune!

Kotizacija znaša 55€ z davkom za člane ZAPS in 60€ z davkom za ostale udeležence.
Kotizacija vključuje:
- prevoz
- organizacijo ekskurzije
- povratno vozovnico za prevoz z ladjico (iz Punte Sabbioni)
- DDV
Doplačila (v Benetkah, po izbiri):
- Bienale Arte 2015 (min 10 prijavljenih) 16€/osebo. Sporočite ob prijavi.
- ostale vstopnine od 12 do 17 €/osebo.

Prijave s potrdilom o plačani kotizaciji sprejemamo do petka 13.11.2015 na elektronski naslov: barbara.pungercar@zaps.si . Znesek kotizacije (Benetke) ob prijavi nakažite na TRR SI56 0310 0100 1291 427, odprt pri SKB banki. Pisna odjava, na podlagi katere bomo izvedli celotno vračilo že plačane kotizacije, je možna do 13.11. 2015. Vračilo kotizacije ob odjavi po 13.11.2015 ne bo več možno. Če bo prijavljenih udeležencev premalo, bo ekskurzija odpadla.