Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

EKSKURZIJA ZAGREB

Petek 22. marec in sobota 23. marec 2013
Dvodnevni vodeni ogled sodobne arhitekture v Zagrebu.
Program ogledov

Cena za strokovno ekskurzijo znaša 130 Eur z davkom in za ostale udeležence 150 EUR z davkom, če bo prijavljenih več kot 40 udeležencev. V ceno je vključen prevoz, zavarovanje med prevozom, organizacija, strokovno vodenje z lokalnimi arhitekti, 1 x večerja, 1 x kosilo, 1 x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom, v Palace hotel Zagreb 4*. Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 32 Eur. Če bo prijavljenih 30 oziroma manj udeležencev, se bo cena ekskurzije dvignila za osebo na 155 Eur za člane ZAPS in ostale udeležence na 175 Eur. in bo potrebno doplačati 25 Eur.

Prijave s potrdilom o plačani kotizaciji sprejemamo do 15. februarja 2013 na elektronski naslov: barbara.pungercar@zaps.si
Znesek kotizacije (s pripisom Zagreb) ob prijavi nakažite na TRR SI56 0310 0100 1291 427, odprt pri SKB banki. Pisna odjava, na podlagi katere bomo izvedli celotno vračilo že plačane kotizacije, je možna do 15. februarja 2013. Vračilo kotizacije ob odjavi po 15. februarju ne bo več možno. V kolikor bo prijavljenih udeležencev premalo, bo ekskurzija odpadla.

Ekskurzija je pripravljena v sodelovanju z ZAPS in Orisom. Udeleženci ekskurzije bodo lahko v Zagrebu  kupili arhitekturni vodnik po Zagrebu (1898-2010) po akcijski ceni 12 Eur.