Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Ekskurzija na Dunaj
16. in 17. februar, 2017

 

slika: Berger + Parkkinen Architekten Wien / Helsinki

Vabimo vas na dvodnevno strokovno ekskurzijo in otvoritev razstave Arhitektke oblikujejo sedanjost na Dunaju. Odhod avtobusa bo 16. februarja, 2017 s Trga francoske revolucije v Ljubljani ob 6:00 uri zjutraj. Spotoma bomo okoli 8:00 ure v Mariboru pobrali še štajerske člane ZAPS. Prihod na Dunaj je predviden okoli 11:00 ure.

Prvi dan so predvideni ogledi v centru mesta ter udeležba na otvoritvi razstave Arhitektke oblikujejo sedanjost 16. februarja ob 15h v razstavišču avstrijskega parlamenta. Drugi dan pa ogledi novejše arhitekture, kot je naprimer stanovanjska soseska Seestadt Aspern. Povratek v Ljubljano je predviden v večernih urah. Koncept ekskurzije arhitekta Mika Cimolini in Jakob Travnik.

Program s seznamom objektov in terminskim planom.

Kotizacija za člane ZAPS je 130 eur, za nečlane pa 150 eur ter vključuje:
- prevoz z avtobusom
- 1 x nočitev z zajtrkom v Hotelu Ananas Austria Trend**** v dvoposteljni sobi
- organizacijo in vodenje ekskurzije
- DDV

Prijave s potrdilom o plačani kotizaciji sprejemamo do 1. februarja, 2017 na elektronski naslov: barbara.pungercar@zaps.si Znesek kotizacije (s pripisom Dunaj) ob prijavi nakažite na TRR SI56 0310 0100 1291 427, odprt pri SKB banki. Pisna odjava, na podlagi katere bomo izvedli celotno vračilo že plačane kotizacije, je možna 1.februarja. Vračilo kotizacije po tem datumu ne bo več možno.