Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Ekskurzija v Pomurje : 23. september 2016 in razstava "Inženirke oblikujejo prihodnost« v avstrijski Radgoni

Namen pričujoče ekskurzije je spoznavanje, druženje in izmenjava izkušenj avstrijskih in slovenskih arhitektk in arhitektov, gradbenih inženirk in inženirjev, krajinskih arhitektk in arhitektov, geodetk in geodetov, geologinj in geologov...Ekskurzijo bomo zaključili z otvoritvijo razstave »Inženirke oblikujejo prihodnost« v Pavlovi hiši v avstrijski Radgoni.

Odhod avtobusa bo 23. septembra 2016 s Trga francoske revolucije v Ljubljani ob 7:00 uri in iz Gradca v Avstriji ob 8:00 uri. Spotoma bomo pri AC-izvozu Celje center (ob pribl. 8:00 uri) pobrali še štajerske člane ZAPS. Ob 9:00 uri se bomo z avstrijskimi kolegi srečali v Mariboru, na benciskem servisu Petrol na avtocesti. V Ljubljano se bomo vrnili predvidoma do polnoči.
/koncept ekskurzije: Aleksander Ostan, Mika Cimolini in Bojan Lebar /

Program ekskurzije je v prilogi.

Kotizacija znaša 40€ z davkom za člane ZAPS in 50€ za ostale udeležence v primeru 40 udeležencev. Če bo prijav manj bo potrebno doplačilo.V ceno je vključen prevoz, organizacija, strokovno vodenje, predavanja in kosilo. Prijave s potrdilom o plačani kotizaciji sprejemamo do 15. septembra, 2016 na elektronski naslov: barbara.pungercar@zaps.si Znesek kotizacije (s pripisom Pomurje) ob prijavi nakažite na TRR SI56 0310 0100 1291 427, odprt pri SKB banki. Pisna odjava, na podlagi katere bomo izvedli celotno vračilo že plačane kotizacije,  je možna do 15. septembra. Vračilo kotizacije po tem datumu ne bo več možno.

Ekskurzijo podpira: