Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

DSI Ljubljana - Interjer v arhitekturi

01.02.2012 (Sre)


V okviru DSI vljudno vabljeni na predavanje z naslovom "Interjer v arhitekturi", ki bo 01.02.2012 s pričetkom ob 19:00 uri v prostorih ZAPS, Vegova 8, Ljubljana.  Več o predavanjuHI, KONJIČEK!

25.01.2012 do 17.02.2012 (Sre)


Razstava je postavljena tri-nivojsko: Prvi nivo je postavljen na višini otroških oči in je slikovno zasnovan. Dopolnjuje ga drugi nivo s tekstualno vsebino in je namenjen odraslim. Tretji nivo obsega prostor pod stropom galerije in predstavlja materializirano idejo Hi konjička. Med "lebdeče" modele gugalnikov Hi konjiček je umeščen tudi konjiček, ki so ga v celoti poslikali otroci na delavnici, ki je januarja letos potekala v ljubljanskem Mestnem muzeju.

Razstava v Hiši arhitekture bo odprta do 17. februarja 2012 v času uradnih ur ZAPS, po razstavi pa bo konjiček, ki so ga pobarvali otroci, razveseljeval otroke v Ciciklubu Mladinske knjige na Kongresnem trgu 8 v Ljubljani.
Oblikovanje HI KONJIČKA, izvedba delavnice in koncept postavitve: Mateja Panter in Jožica Curk Vljudno vabljeni!