Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

29. Sedlarjevo srečanje

01.06.2018


DUPPS organizira 29. Sedlarjevo srečanje urbanistov in prostorskih planerjev Slovenije z naslovom "Od prostorskega načrtovanja do upravljanja prostora", ki bo v petek, 1.6.2018 od 8.30 do 16.00 v Ljubljani v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje MAO, Grad Fužine.

Vljudno vabljeni.

Program
PrijavnicaVurnikovi dnevi 2018

01.06.2018 do 30.06.2018


Vurnikovi dnevi vsako leto obeležujejo spomin na arhitekta in radovljiškega rojaka Ivana Vurnika, ki poleg Jožeta Plečnika in Maksa Fabianija velja za utemeljitelja slovenske moderne arhitekture in urbanizma, zaslužen pa je tudi za ustanovitev Oddelka za arhitekturo na Tehniški fakulteti v Ljubljani.
Ob 134. obletnici Vurnikovega rojstva bodo v času od 1. do 30. junija potekali številni dogodki  na različnih lokacijah po Radovljici in njeni okolici ter tudi v Ljubljani in Mariboru.
Osrednji dogodek bo otvoritev razstave FABIANIJEVA, PLEČNIKOVA IN VURNIKOVA SOBA V HOTELU UNION in podelitev Vurnikove študentske nagrade.

Program