Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Vabilo k oddaji prispevkov za posebno izdajo revije Urbani izziv

01.07.2012


Po lanskoletnem velikem uspehu s pripravo posebne izdaje revije Urbani izziv – revije o prostorskem načrtovanju – bo Urbanistični inštitut RS tudi letos izdal dodatno, t. i. posebno izdajo revije.
Posebna izdaja revije Urbani izziv je namenjena izključno strokovni (ne pa tudi znanstveni) obravnavi načrtovanja prostora v Sloveniji. S tem želijo:
- omogočiti najširšemu krogu domačih strokovnjakov objavo strokovnih prispevkov o različnih temah na področju prostorskega načrtovanja, - objaviti strokovne vsebine, ki so relevantne za razvoj stroke v Sloveniji ter
- objaviti vsebino, ki služi kot strokovna pomoč vsem akterjem, ki sodelujejo v različnih procesih oz. aktivnostih prostorskega načrtovanja na vseh ravneh odločanja (lokalni, občinski, regionalni in državni).
Vabljeni, da najkasneje do 1. julija 2012 pošljete strokovne članke (COBISS-oznaka 1.04) in druge prispevke, ki so povezani s prostorskim načrtovanjem v Sloveniji.
Več informacij najdete na slovenski različici spletne strani revije Urbani izziv, in sicer v meniju Posebne izdaje.