Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Krajine, lebdenje med sanjami in resničnostjo

02.04.2019 do 23.04.2019


Vljudno vabljeni v torek, 2. aprila 2019 ob 19:19 na odprtje razstave z naslovom "Krajine, lebdenje med sanjami in resničnostjo" v preddverju Knjižnice Velenje.
V okviru Meseca krajinske arhitekture 2019, ki ga Društvo krajinskih arhitektov Slovenije letos naslavlja Vse krajine štejejo! kot del dogodkov v okviru nastajanja krajinske politike Slovenije, bo v Knjižnici Velenje od 2. do 23. aprila razstava risb. Njihova avtorica je Vesna Kitthiya, krajinska arhitektka, ki svoje profesionalno poslanstvo izraža skozi risbo živali, rastlin in ljudi kot najpomembnejših gradnikov krajin. Izrisuje jih na način, ki poudarja njihov pomen za ohranjanje narave in podobe prostora.

VabiloRazstava Iskanje arhitekture

02.04.2019 do 21.04.2019


Vljudno vabljeni na otvoritev razstave Iskanje arhitekture, ki bo v torek, 2.4.2019 ob 18. uri v MAO /Pot na Fužine 2, Ljubljana/.
Predstavnika sodobne avstralske arhitekture Richard Leplastrier in Peter Stutchbury sta med najbolj priznanimi in uglednimi arhitekti na svetu. Richard in Peter nista znana samo po svojih elegantnih in rahločutnih delih, temveč sta visoko cenjena tudi zaradi nenehnega poučevanja, deljenja znanja in mentorstva tako mladim nadobudnim kot tudi že uveljavljenim arhitektom. Svoj pristop do arhitekture in svojo življenjsko filozofijo predajata s poudarkom na povezanosti, odzivnosti, spoštovanju in pravičnosti. Njuno delo in poučevanje presegata področje arhitekture.
Več>>
Razstava bo na ogled do 21.4.2019.