Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Gentrifikacija in apartheid

03.09.2013


Urbanistični inštitut Republike Slovenije vabi na predavanje Nica Kotzeja z naslovom "Gentrifikacija in apartheid - Težavna kombinacija".
Predavanje bo v torek, 3. 9. 2013 ob 17.00 uri v knjižnici Urbanističnega inštituta Republike Slovenije, Trnovski pristan 2, Ljubljana.
Predavatelj urbane geografije na oddelku za geografijo, okoljsko upravljanje in energetiko Univerze v Johannesburgu v Južnoafriški republiki bo predstavil vpliv apartheida na razvoj južnoafriških mest (s posebnim poudarkom na Cape Townu), družbo, lastništvo stanovanj, urbano prenovo in gentrifikacijo.
Vljudno vabljeni!