Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Požarna vrata in vrata na evakuacijskih poteh

04.03.2015 (Sre)


seminar in delavnica:
Požarna vrata in vrata na evakuacijskih poteh
sreda, 4. marec 2015
na Zavodu za gradbeništvo Slovenije, Dimičeva 12, Ljubljana

Podrobnosti>Transnacionalni in medregionalni programi evropskega teritorialnega sodelovanja v Sloveniji

04.03.2015 do 05.03.2015


Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko organizira dvodnevni dogodek z naslovom Transnacionalni in medregionalni programi evropskega teritorialnega sodelovanja v Sloveniji, ki bo potekal 4. in 5. marca 2015 v Hotelu Slon v Ljubljani.

Prvi dan, 4. marca 2015, se bo odvijala nacionalna konferenca »Slovenija v transnacionalnih in medregionalnih programih evropskega teritorialnega sodelovanja«, na kateri bo opravljen pregled preteklega in oris novega programskega obdobja.

Drugi dan, 5. marca 2015, bo potekal informativni dan, na katerem bosta predstavljena prva razpisa transnacionalnih programov Srednja Evropa in Območje Alp.

Program je objavljen na tej povezavi, v kateri se nahaja tudi prijavni obrazec. Priporočamo, da pred udeležbo na dogodku preberete programsko in razpisno dokumentacijo.

Obveščamo vas tudi, da je prvi razpis programa Srednja Evropa odprt in dosegljiv na tej povezavi.