Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

8. Dan arhitektov 2012 - Javna tribuna, podelitev nagrad, razstava / Maribor

04.10.2012


8. Dan arhitektov 2012

Maribor, 4. oktober 2012

Osrednji dogodek Zbornice za arhitekturo in prostor Slovenije - Dan arhitektov, že osmi zapovrstjo, bo letos potekal v Mariboru. Organiziran je v sodelovanju z RAZ:UM, Hišo arhitekture Maribor. Dan arhitektov je tudi osrednji del programa Tedna arhitekture in prostora, ki bo potekal od 29. septembra do 7. oktobra po celi Sloveniji. Teden bodo sestavljali najrazličnejši arhitekturni in drugi dogodki namenjeni širši javnosti.

Bogat program Dneva arhitektov se bo začel z arhitekturnim sprehodom po sodobnih arhitekturnih objektih v centru mesta. Popoldne se bo nadaljevalo z odprto Javno tribuno o arhitekturi in prostoru, katerega izhodišče bo tema Prenova družbe. Prenova mest. Prenova stavb. Večer pa se bo zaključil s tradicionalno podelitvijo stanovskih nagrad zbornice za odlične realizacije, doprinos k stroki, življenjske nagrade, posebej bodo med nagrajenci odličnih realizacij izpostavljeni tudi investitorji. Novost letošnjih nagrad je Zeleni svinčnik za odlično trajnostno stavbo.

Za udeležbo na Dnevu arhitektov bomo organizirali skupne prevoze z avtobusi iz
Ljubljane, Kopra, Novega Mesta, Nove Gorice in Kranja.


Število prijav je omejeno, zato pohitite s prijavami.

PRIJAVE IN PROGRAM