Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Kako izbrati učinkovite ukrepe v Celostnih prometnih strategijah?

06.10.2015


Slovenska platforma za trajnostno mobilnost vabi na strokovni posvet z naslovom  "Kako izbrati učinkovite ukrepe v Celostnih prometnih strategijah?«.
Dogodek je namenjen predstavnikom občin in regij, izdelovalcem Celostnih prometnih strategij in vsem, ki se ukvarjajo s trajnostno mobilnostjo. Strokovni posvet z mednarodnimi predavatelji bo potekal v torek, 6.10.2015, med 9. in 13. uro  v Mestnem muzeju v Ljubljani.

Program
PrijavnicaIzid posebne izdaje revije URBANI IZZIV

06.10.2015


Izšla je letošnja posebna izdaja revije Urbani izziv, ki vključuje strokovne članke o prostorskem načrtovanju v okviru priprave planskih aktov in o (podrobnejšem) urbanističnem načrtovanju s pestrim naborom raznovrstnih primerov iz slovenske dobre prakse.
Posebnost letošnje izdaje so prispevki 26. Sedlarjevega srečanja, s katerim je Društvo urbanistov in prostorskih planerjev Slovenije obeležilo 150-letnico rojstva arhitekta in urbanista prof. Maksa Fabianija.
Ob izdaji strokovne številke Urbanega izziva, ki je hkrati zbornik Sedlarjevega srečanja, bo potekala v torek, 6.10.2015 ob 17.00 uri okrogla miza na Urbanističnem inštitutu v Ljubljani, Trnovski pristan 2.