Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Ogled skoraj ničenergijskih hiš

07.11.2014 do 09.11.2014 (Ned, Pet, Sob)


Letošnji ogledi skoraj ničenergijskih hiš bodo potekali od 7. do 9. in od 14. do 16. novembra 2014. Navodila za prijavo na oglede najdete tukaj >.

Ker iz dneva v dan dodajamo nove termine in stavbe, redno spremljajte razpoložljive termine po posameznih lokacijah.

»Skoraj ničenergijske hiše: Že danes obiščite hiše prihodnosti« (projektna spletna stran: www.0energijskehiše.si) je mednarodni projekt, ki ga je finančno podprla Evropska komisija v okviru programa Intelignetna energija Evropa. Cilj projekta je, da širši javnosti omogočimo obisk novih in prenovljenih stavb, s poudarkom na skoraj ničenergijskih standardih. Osrednja ideja je, da bodo obiskovalci dobili uporabne in neodvisne izkušnje na področju skoraj ničenergijskih stavb. Med obiskom se bodo seznanili z življenjskimi, delovnimi in gradbenimi izkušnjami uporabnikov stavb. Ogledi stavb bodo potekali v novembru 2014. Na oglede se lahko prijavite preko projektne spletne strani.