Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Izobraževanje za pridobitev naziva Konzultant DGNB

10.11.2016 do 12.11.2016


Med 10. in 12. novembrom 2016 bo v Ljubljani ponovno izvedeno izobraževanje za pridobitev naziva „Konzultant DGNB“ po mednarodno uveljavljenem sistemu certificiranja trajnostnih stavb DGNB. Tudi tokrat bosta tako usposabljanje, kot izpit potekala v angleškem jeziku.

Izobraževanje je odlična priložnost za strokovnjake iz prakse s področij arhitekture, projektiranja, inženiringa, nepremičninskega posredništva ter za proizvajalce gradbenih proizvodov in opreme za nadgradnjo njihovih strokovnih znanj z znanji o trajnostnosti v grajenem okolju.

Tridnevni seminar nadgrajuje osnovna znanja o trajnostni gradnji s poglobljenim pregledom meril in zahtev sistema DGNB. Podrobnosti o predstavljenih vsebinah si lahko preberete na povezavi.

Izobraževanje je primerno za vse, ki želijo podrobno spoznati zahteve sistema certificiranja trajnostnih stavb DGNB ter si zagotoviti teoretične osnove za pridobitev naziva „Avditor DGNB“ (se pridobi na osnovi izvedenega avdita na dejanskem objektu).

Več informacij o izobraževanju na www.gbc-slovenia.si.

 Konferenca Inovacije v zdravih lesenih trajnostnih stavbah

10.11.2016


Odprte hiše Slovenije /OHS/ vljudno vabi na konferenco Inovacije v zdravih lesenih trajnostnih stavbah, ki bo v četrtek, 10.11.2016 v Cankarjevem domu v Ljubljani
in enodnevno strokovno ekskurzijo v Graz / 18. november 2016/, namenjeno ogledu sodobne lesene gradnje.

 Izobraževanje IZS: Projektantska odgovornost v praksi

10.11.2016


Inženirska zbornica Slovenije organizira izobraževanje z naslovom "Projektantska odgovornost v praksi", ki bo v četrtek, 10. 11. 2016 ob 14:00 uri, v prostorih Inženirske zbornice Slovenije, Jarška cesta 10b, Ljubljana.
Rok za prijave je do petka, 4. 11. 2016.
Več o izobraževanju in prijavnica, je objavljeno tukaj.