Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

ITA SLO AUT mednarodno srečanje arhitekture Gorizia/Ljubljana/Vienna

12.11.2014


Vljudno vabljeni na celodnevni arhitekturni dogodek z naslovom "ITA SLO AUT mednarodno srečanje arhitekture Gorizia/Ljubljana/Vienna", ki bo potekal v sredo, 12.11.2014. bo na oddelku za arhitekutro in inženirstvo tržaške univerze v stari Gorici (Via d'Alviano 18) v veliki dvorani (Aula Magna) med 10.00 in 19.00. uro.
Predavali bodo biroji iz Italije, Avstrije in Slovenije /Ceschia&Mentil, Dekleva/Gregorič, Exit Studio, Frediani&Gasser, Gasparin&Meier, Maruša Zorec, Modus Architects, Ostan Pavlin in Juri Troy/, ki jih povezuje skupen srednjeevropski kulturni prostor.
Predstavitve naj bi skozi projekte in dejavnost posameznih birojev poleg skupnega prostora še posebej tematizirale raziskave arhitekturnega jezika ter rabo lesa v sodobni arhitekturi.