Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Finančni instrumenti: priložnosti za urbani razvoj

12.11.2015


Vljudno vabljeni na posvet Finančni instrumenti: priložnosti za urbani razvoj, ki bo potekal v četrtek, 12.11.2015, med 9.30 in 14.00, v prostorih Kina Gledališča Bežigrad v Ljubljani.
Na posvetu se boste seznanili s potenciali finančnih instrumentov v Sloveniji, ki jih bo predstavil Gorazd Ocvirk iz PwC.
O tem, kako finančne instrumente izkoristiti za investicije v vašem mestu, pa bosta govorila Mark Duncan iz Manchestra in Ton Overmeire iz Haaga. Oba sta partnerja enega uspešnejših projektov programa URBACT – CSI Europe, ki se je ukvarjal z uporabo finančnih instrumentov za urbani razvoj, in imata na tem področju vrsto izkušenj.
Rok za prijave: ponedeljek,9. 11. 2015 do 12. ure na tej povezavi.

Vabilo
ProgramZaščita jeklenih konstrukcij pred požarom

12.11.2015


Slovensko zdruzenje za požarno varstvo organizira v četrtek, 12. 11. 2015 delavnico z naslovom "Zaščita jeklenih konstrukcij pred požarom". Dogodek bo v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje na Igu.
Vljudno vabljeni.

Prijavnica