Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

FUTURE ARCHITECTURE: USTVARJALNA IZMENJAVA 2019

13.02.2019 do 15.02.2019


Evropsko srečanje strokovnjakov in ljubiteljev arhitekture Ustvarjalna izmenjava 2019, ki se bo odvijala v MAO med 13. in 15. februarjem 2019 bo omogočila interakcije ter povezovanje med ustvarjalci, občinstvom ter strokovno javnostjo. Poleg 25 obetavnih ustvarjalcev s področja grajenega okolja iz celega sveta, med katerimi je letos tudi revija Outsider, bodo govorci na dogodku tudi Giovanna Borasi (Kanadski arhitekturni center - CCA), Gustavo Utrabo (Aleph Zero), Freek Persyn (51N4E) in Špela Videčnik (OFIS) ter predstavniki nekaterih najbolj zanimivih in prodornih inštitucij, producentov in festivalov iz cele Evrope.
Arhitekturni sejem Future Architecture Fair pa bo predstavil najnovejše in zanimive projekte, iniciative in organizacije ter nas seznanil z najnovejšim dogajanjem v svetu arhitekture. Na njem se bodo med drugim predstavili Zuecca Project Space (Benetke), Creative Food Cycle (Barcelona) in MakeCity (Berlin). Vrhunec sejma bodo Koktajl prezentacije, kjer se bodo udeleženci sejma ob koktajlih predstavili v hitrih 5 minutnih predstavitvah.
Dogodek bosta otvorila Michel Magnier, direktor za kulturo in ustvarjalnost Evropske komisije, in Ivan Blasi iz Fundacije Mies van der Rohe iz Barcelone ter v MAO svetovni javnosti prvič javno razglasila 5 finalistov Evropske nagrade za sodobno arhitekturo – EU Mies Award 2019.
Vstop na konferenco je brezplačen.
Več o dogodku>>

 Ureditev področja ravnanja z odpadki: od urgentne do sistemske ureditve

13.02.2019


Ministrstvo za okolje in prostor Republike Slovenije in Državni svet Republike Slovenije vas vabita na posvet z naslovom Ureditev področja ravnanja z odpadki: od urgentne do sistemske ureditev,ki bo v sredo, 13.februarja 2019, ob 9. uri, v dvorani Državnega sveta, Šubičeva 4, Ljubljana.

Program>
Vabilo>