Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

KEMA PUCONCI - strokovno srečanje

16.02.2012


KEMA PUCONCI vabi na strokovno srečanje, ki bo v četrtek, 16. februarja 2012, s pričetkom ob 9.15 uri, v kongresnem centru hotela HABAKUK v Mariboru.

Kljub gospodarski krizi se aktivno vključeni v gradbeništvo ne smemo sprijazniti z usodo in moramo stremeti k širitvi znanja in iskanju novih priložnosti. V Kemi Puconci smo s tem namenom letošnje predstavitve za vas obogatili in jih pripravili v dveh delih.

Prvi del srečanja bomo ob pomoči zunanjih predavateljev namenili neodvisni strokovni predstavitvi o sodobnih trendih polaganja keramičnih oblog ter vlagi in soleh v zidovih. Po predstavitvi Keme Puconci bomo prvi del zaključili z zanimivi sogovorniki okrogle mize na temo: Kam plove slovensko gradbeništvo?

V drugem delu boste lahko izbrali med tremi specializiranimi predavanji oz. delavnicami, na katerih bodo predavali gradbeni strokovnjaki Keme Puconci, za konec in vrhunec pa si bomo ogledali še smeha polno predstavo z Reporterjem Milanom in njegovo ekipo ter opravili žrebanje nagrad!

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v Mariboru, da osvojimo nova znanja in skupaj preživimo prijetne trenutke. Ta dan bo več kot dovolj priložnosti za vse odgovore, v preddverju dvoran pa bomo ves dan na voljo tudi na treh specializiranih INFO točkah z nasveti in pripravljenimi vzorci.

Dogodek je brezplačen!

Vabilo
Program