Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

DSI: 3D-tisk za vse

16.06.2014 (Pon)


V ponedeljek, 16.06.2014, ob 17:00 uri bo v prostorih ZAPS, Vegova 8, 1000 Ljubljana v okviru Dodatnega Strokovnega Izobraževanja (DSI) potekala delavnica z naslovom 3D-TISK ZA VSE.

Na delavnici bo podan širši vpogled v področje 3D-tiska, pregled tehnologije 3D-tiskalnikov, programske opreme, materialov in trendov ter demonstracija modeliranja in upravljanja 3D tiskalnika.

Prijava:
Prijave z navedbo zadeve "3D-tisk" sprejemamo do zapolnitev mest na e-naslovu izobrazevanje@zaps.si.nastop - Pevski zbor arhitektov Slovenije -ArhiVOX z gosti

16.06.2014 (Pon)


Oder pred Slovensko Filharmonijo, Kongresni trg, bo danes 16.06.2014 ob 17ih odmeval v zvokih Pevskega zbora arhitektov Slovenije -ArhiVOX z gosti: pianistka prof. Aleksandra Naumovski Potisk, flavtistka Martina Petrič in pihalni ansambel GŠ Vič- Rudnik.

Vabljeni!
http://www.visitljubljana.com/si/prireditve/28778/detail.html