Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Vabilo na sejem GaLaBau 2014 v Nürnbergu

17.09.2014 do 20.09.2014


Spoštovani,

v začetku julija smo na ZAPS v okviru DSI v sodelovanju s podjetjem Kreativni aluminij d.o.o. izvedli predavanaje na temo uporabe aluminija, kjer so bile predstavljene mžnosti in prednosti, ki jih aluminij kot material ima.

Tokrat vas podjetje Kreativni aluminij d.o.o. vabi, da še bolje spoznate njihovo ponudbo, ki jo bodo predstavili na mednarodnem sejmu GaLaBau 2014 v Nürnbergu, sejmu iz področja urejanja odprtih zelenih javnih površin, ki se bo odvijal od 17.-20. septembra. Nudijo vam brezplačno e-vstopnico, ki vam jo bodo poslali na vaš e-naslov.

Oglasite se jim na naslov: kreal@kreal.si, sporočite jim vaš izbrani datum obiska sejma in dogovorili se boste za sestanek na njihovem razstavnem prostoru. Prisluhnili bodo vašim idejam in zamislim ter odprli vrata možnostim sodelovanja z vami.

Za več informacij o sejmu in njihovi ponudbi sledite povezavi: