Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Razstava Nagrad Maks Fabiani v Ljubljani

18.01.2016


Vljudno vabljeni na otvoritev razstave "Nagrad Maks Fabiani v Ljubljani", ki bo v ponedeljek, 18.1.2016, ob 17. uri v desnem atriju Mestne hiše, Mestni trg 1.
Razstava bo na ogled do 4.2.2016. Prvo postavitev in razglasitev nagrad je bila v novembru 2015, kot običajno v Štanjelu. Nagrada je imela v 2015 še poseben lesk, saj je potekala v okviru dogodkov Fabianijevega leta, bila je jubilejna, zato je prispelo doslej največ del.

VabiloRazpis public space prize

13.01.2016 do 22.02.2016 (Pon)


Center za sodobno kulturo iz Barcelone, ki na dve leti podeljuje to nagrado, izpostavlja pa pomen javnega protora v demokratičnem življenju mest. Leta 2012 je nagrado prejela slovenska Prenova nabrežij reke Ljubljanice. Letos med desetimi žiranti tudi Matevž Čelik, direktor MAO | Muzej za arhitekturo in oblikovanje.

 

Več www.cccb.org