Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Future Architecture, Matchmaking Conference

18.02.2016 do 20.02.2016


Med 18. in 20. februarjem se bo v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, Ljubljana odvijala uvodna konferenca »Matchmaking Conference« platforme Future Architecture, kjer se bo 25 na pozivu za ideje izbranih avtorjev iz celega sveta predstavilo javnosti ter članom platforme, pomembnim evropskim institucijam in producentom s področja arhitekture in urbanizma iz 13 držav, ter predstavilo svoje vizije, ideje, možne težave in potencialne rešitve.

Konferenca pa bo postregla tudi s predavanji inovativnih mislecev, ki s svojimi svežimi pristopi oblikujejo discipline, v katerih delujejo. Med njimi sta tudi neodvisni urbanist in futurist Liam Young ter strateški načrtovalec in strokovnjak za komuniciranje Jonathan Howard.

Vstop na konferenco je brezplačen. Obvezna je prijava na infobio@mao.si. Ob prijavi navedite, kateri dan konference bi želeli obiskati.

Več