Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Energetska učinkovitost v arhitekturi in gradbeništvu

18.10.2012 (Čet)


3. mednarodni posvet
Energetska učinkovitost v arhitekturi in gradbeništvu
četrtek, 18.10.2012 predavalnica Boruta Pečenka na Fakulteti za gradbeništvo Univerze v Mariboru

Cilj posveta je informiranje in splošno obveščanje strokovnjakov, projektantov, izvajalcev in širše javnosti o pristopih k energijsko učinkoviti gradnji. Posvet poteka v okviru mednarodnega projekta MOVE.

KOTIZACIJE NI!
Prijava na posvet po e-pošti: info@drustvo-dgitmb.si ali na http://www.drustvo-dgitmb.si/
Udeleženci posveta prejmejo potrdilo o udeležbi

Vabilo12. pogovorni večer Divača – mesto nad Reko

18.10.2012


12. pogovorni večer  predstavlja uvod v serijo predavanj o mestu Trst, ki od leta 1719, ko ga je cesar Karel VI. proglasil za svobodno cesarsko pristanišče, predstavlja gravitacijsko točko Krasa in Brkinov. Pogovorni večer bo potekal v četrtek, 18. oktobra ob 19. uri v dvorani Muzeja slovenskih filmskih igralcev v Škrateljnovi domačiji v Divači. Pogovor bo vodil arhitekt Stojan Lipolt.
Vljudno vabljeni.Naročila storitev s področja graditeljstva

18.10.2012


Ministrstvo za infrastrukturo in prostor je kot eden izmed največjih naročnikov v državi odprlo spletni portal za zbiranje ponudb za naročila storitev in gradenj z ocenjeno vrednostjo, ki je višja od 12.500,00 EUR brez DDV.
Namen vzpostavitve spletnega mesta je uveljavljanje spoštovanja temeljnih načel javnega naročanja: zagotavljanje konkurence, transparentnosti in enakopravne obravnave ponudnikov.
Več v obvestilu MzIP>>