Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Časovna dimenzija krajinsko arhitekturnih projektov skozi prakso vzdrževanja – Izkušnje v Sloveniji

19.05.2015 (Tor)


Društvo krajinskih arhitektov Slovenije vabi na predavanje z naslovom "Časovna dimenzija krajinsko arhitekturnih projektov skozi prakso vzdrževanja – Izkušnje v Sloveniji", ki bo v torek, 19.5.2015 s pričetkom ob 18.00 uri v prostorih Zbornice za arhitekturo in prostor Slovenije /Vegova 8, Ljubljana/. 
Predavateljica Irena Rozman Fattori, pooblaščena krajinska arhitektka, bo predstavila problematiko in izkušnje pri vzdrževanju objektov krajinske arhitekture, ki so javne in zasebne površine, različnih velikosti in namena. Od drugih objektov načrtovanja jih loči pomembna časovna komponenta, ki se nanaša na rast rastlin, zato se urejene površine nenehno spreminjajo. Za razliko od arhitekturnih ali gradbenih rešitev, krajinsko arhitekturni projekti, ki so kombinacija grajenih elementov, vode, opreme in zasaditve, zares zaživijo šele skozi leta.
Več>>