Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Priložnosti trajnostnih mest za zeleno rast

20.06.2012


Vljudno vabljeni na konferenco "Priložnosti trajnostnih mest za zeleno rast", ki bo potekala 20. junija 2012 od 8:30 do 15:00 ure v Mestnem muzeju Ljubljana, Gosposka 15, Ljubljana.
Trajnostna mesta prihodnosti niso mesta, ki jih bomo še zgradili, temveč so naša današnja mesta, ki jih bomo razvijali po načelih trajnostnega razvoja. Do njih tako vodi pot prenove, posodabljanja in dopolnjevanja obstoječih struktur in sistemov. Konferenca bo ponudila odgovore na vprašanja o tem, kaj je trajnostno mesto in kje so priložnosti, ki jih razvoj trajnostnih mest prinaša za zeleno rast.
Več informacij o dogodku lahko dobite na povezavi: http://ipop.si/2012/06/06/priloznosti-trajnostnih-mest-za-zeleno-rast/ .
Konferenco v okviru projektov Mreža za prostor in Plan B za Slovenijo organizirajo Inštitut za politike prostora, Cipra Slovenija, društvo za varstvo Alp in Slovensko združenje za trajnostno gradnjo.
Udeležba na konferenci je brezplačna, prijave sprejemamo do 19. 6. 2012 do 12.00 ure na e-naslovu:ana.kosi@ipop.si.

 Okrogli mizi Aktualni mestni projekti 13.6.2012, Vprašanje ceha 20.6.2012

13.06.2012 do 20.06.2012 (Sre)


Spoštovani kolegi,

Društvo arhitektov Ljubljana nadaljuje v ljubljanski Galeriji Kresija cikel okroglih miz, s katerimi želi skozi odprte debate in predstavitve aktivno povezovati stroko in zainteresirano javnost. V poletnem času napovedujemo dve okrogli mizi:

13. junija 2012 ob 18h pogovor z mestnim arhitektom prof. Janezom Koželjem o aktualnih Mestni projektih, ter

20. junija 2012 ob 18h pogovor z arhitektom Alešem Vrhovcem in gosti o aktualnih razmerah v arhitekturni stroki z naslovom Vprašanje ceha, medtem ko smo fini in tihi, arhitektura usiha.

Prisrčno vabljeni!
Društvo arhitektov Ljubljana

 

Vabilo