Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Inspire dan - posodobitev prostorske podatkovne infrastrukture

21.09.2015


Geodetska uprava prireja prvi slovenski INSPIRE dan z mednarodno udeležbo, ki bo potekal v sredo, 21.9.2015 ob 9. uri v konferenčna dvorana hotela FOUR POINTS BY SHERATON LJUBLJANA MONS /Pot za Brdom 4, Ljubljana/.
Dogodek je organiziran v okviru projekta "Posodobitev prostorske podatkovne infrastrukture za zmanjšanje tveganj in posledic poplav". Namen slovenskega INSPIRE dneva je predstaviti izkušnje, ki jih imajo pri vzpostavljanju omrežnih storitev s prostorskimi informacijami v tujini in omrežne storitve, skladne z zahtevami Evropske direktive INSPIRE.

Prijava