Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Storitve in upravljanje v obmejnem prostoru - izzivi in potrebe

27.05.2016


Ministrstvo za okolje in prostor v sklopu 7. dneva Alpske konvencije organizira strokovni posvet z naslovom "Storitve in upravljanje v obmejnem prostoru - izzivi in potrebe", ki bo potekal v petek, 27.5.2016, s pričetkom ob 9.30 uri v Kinogledališču Tolmin.
Dogodek je namenjen osvetlitvi vprašanj zagotavljanja storitev v obmejnih območjih. Na posvetu bomo obravnavali storitve na področju javnega prometa, javne uprave, izobraževanja, zdravstva in socialnih zadev, zaposlovanja in možnosti razvoja turizma ter jih osvetliti z obeh strani meje. Rezultati posveta bodo vključeni v obravnavo obmejnih območij v sklopu prenove Strategije prostorskega razvoja Slovenije 2050.
Zaradi potreb organizacije, Vas vljudno prosimo, da se na posvet prijavite najkasneje do 24. 5. 2016 do 15. ure na elektronski naslov: majda.lovrencic@gov.si.
Vljudno vabljeni.

Program

.