Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Večnamenske športne dvorane

15.04.2021


ZAPS organizira predavanje na temo športne infrastrukture. Na predavanju bo predstavljena tematika večnamenskih (šolsko) športnih dvoran (VŠD), ki med prostočasno, športno infrastrukturo pomenijo okvirno 70% pokritih objektov. Prav tako so ti objekti večkrat tema javnih natečajev.

VŠD so prostori za izvajanje predmeta Šport (kurikulum OŠ, SŠ), namenjeni za treninge in (nacionalna) tekmovanja v t.i. malih športnih igrah ter izvedbi drugih prireditev s sedežnimi mesti.

Predaval bo Janez Urbanc, arhitekt z dolgoletnimi izkušnjami na področju projektiranja šolsko-športnih objektov in naprav.

Predavanje bo potekalo preko spletne platforme Zoom četrtek, 15. 4. 2021, od 9.00 do 10.30.

program >>
prijave >>

Ob prijavi je potrebno plačati kotizacijo na transakcijski račun ZAPS: SI56 6100 0001 8357 306. Kotizacija znaša za člane ZAPS 15€ (z DDV), za člane IZS 30€ (z DDV) ter za nečlane 50€ (z DDV). Prosimo, da pri plačilu za namen napišete, za koga je bila kotizacija plačana, za sklic pa: 00 15042021. Potrdilo o plačilu pošljite na e-naslov: izobrazevanje@zaps.si. Račun vam bomo izstavili po izvedenem izobraževanju.

Skrajni rok za morebitno odpoved (po e-pošti: izobrazevanje@zaps.si) je sreda, 14. 4. 2021, tako za člane ZAPS, kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije.

Člani ZAPS za udeležbo na predavanju prejmejo 2 kreditni točki / Sklop B - Teorija in referenčna praksa.

Število prijav je omejeno na 100 udeležencev.