Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

stalno poklicno usposabljanje

 

Projekt PROF/TRAC je triletni projekt, ki ga financira EU  in se je začel izvajati marca 2015. Projektna skupina razvija evropski program usposabljanja, kot dopolnitev nacionalnih programom dodatnega strokovnega izobraževanja strokovnjakov, ki sodelujejo pri načrtovanju in gradnji skoraj nič-energijskih stavb, v prvi vrsti arhitektom, strojnikom in vodjem projektov.

Za doseganje ciljev SnES, ki so opredeljeni v EU Direktivi o Energetski učinkovitosti stavb in Energetskem zakonu ter v skladu z Akcijskim načrtom za skoraj nič-energijske stavbe za obdobje do leta 2020 bo potrebno posodobiti obstoječa znanja, zlasti pa razviti oblike in veščine multidisciplinarnega sodelovanja.

Projekt PROF / TRAC razvija metodologijo evidentiranja obstoječih in potrebnih znanj za uspešno delovanje pri načrtovanju in gradnji SnES, zbira učno gradivo iz prejšnjih, že zaključenih EU projektov, razvija skupno platformo in certifikacijski sistem in oblikuje spletni učni center.

Pilotska predavanja potekajo v vseh državah partnerjev projekta.

Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije (ZAPS) je partner v EU projektu PROF / TRAC, ki razvija izobraževalno platformo in certifikacijsko shemo za strokovnjake s področja sNES.

Drugo, pilotsko izobraževanje bo potekalo septembra in oktobra 2017 na ZAPS in v OŠ Brezovica.
Program>

Subvencionirana cena izobraževanja je 150,00 EUR + DDV. Število udeležencev je omejeno na 30 oseb, prednost pri prijavi bodo imeli udeleženci, ki bodo že ob prijavi oblikovali skupino   2 - 5 udeležencev, ki bo vključevala vsaj enega arhitekta in enega strojnika.
Za udeležbo na seminarju je obvezno predznanje enega od programov gradbene fizike za dokazovanje ustreznosti toplotne zaščite stavbe in rabe energije v stavbah v skladu s predpisi.
Prijavite se tako, da na e-naslov izobrazevanje@zaps.si pošljete izpolnjeni obrazec>.
Prijava velja ob plačilu kotizacije 183 EUR (150 EUR + 22 % DDV).

 

O projektu PROF / TRAC

Povzetek>

Zgibanka>

Spletna stran:  www.proftrac.eu

 

 

1 dan seminarja 26.10.2016 - ZAPS

Predavanja>

Gradivo za delavnico>
03.11.2016 so dodane datoteke posnetkov v formatu .pla.